Loading...

Herding vestigingen wereldwijd

Het is onze policy om korte communicatielijnen te hebben naar onze klanten. Dit vindt zijn weerslag in ons uitgebreide internationale sales network.

Engineers, die full-time bij ons in dienst zijn, vindt u in ons hoofdkantoor en in de 5 locale vestigingen. Zij zijn voor onze klanten de directe contactpersonen vanaf de eerste aanvraag tot aan de after-sales.

De buitenlandse vestigingen werken autonoom. Ook daar zijn is gekwalificeerd personeel in dienst. Zij werken onder de verantwoording van een algemeen directeur. De vestigingen vallen onder de Herding Holding. Zij hanteren  de Herding filosofie volledig en de producten die zij leveren zijn conform de bedrijfsstandaarden.  

In landen die geen Herding vestiging hebben, werken wij met gekwalificeerde partners die hun training hebben gekregen in onze hoofdvestiging in Amberg. Indien nodig worden zij direct door Amberg ondersteund. 

Voor alle andere landen is de afdeling AAD in Amberg. Daar werken engineers die aanvragen behandelen, zorgen voor offertes en technisch advies geven. 

We kunnen  met recht zeggen dat we wereldwijd vertegenwoordigd zijn.